page_banner

Вести

Premio De La Comunidad De Madrid A La “innovación Y Calidad En Productos De Papelería”

Ден на 22 февруари од 2022 година Пратеник аудио на прославата на IV entrega de premios de la
Comunidad de Madrid organizado por el periódico LA RAZÓN.

Dichos premios se otorgan todos los años a las compañías más destacadas de la Comunidad de Madrid.Влезете во асистентите за претставниците на светскиот дел од политиката и за огромното влијание на сите сектори на индустријата, технологијата, транспортот и услугите.

A la celebración acudieron Lian Chen (CEO), Фернандо Агилар (директор Comercial) и Carlos Martín (директор за маркетинг и Diseño).

Empresas premidas:
Метро во Мадрид, Театрос дел Канал, Радиотелефонско такси во Мадрид, Хереро Бригантина, Орпеа Иберика, Премиер Шпанија, Милениум Хоспиталити Недвижнини SOCIMI, UniversalPay, Дел Росал, Адам и Сегрелс, Содржина на еднорог, пратеник, Професионална групација и Роквикинг, СОСИМИ Ibérica, Getronics, Diaverum Servicios Renales, Arriva Madrid, Fain Ascensores, UCB Pharma, Sulquisa, Promega Biotech Iberica, Airpharm Logistic, Ibérica de Patatas, Strongpoint, Forcepoint, DatacenterDynamics.

Este galardón será todo un estimulo para seguir trabajando día a día todo el equipo de MP, con la convicción seguir creciendo, mejorando y ofreciendo a nuestros clientes productos innovadores y de mejor calidad.

Gracias a todos los compañeros que forman MP y que han hecho posible este premio.

REMIO DE LA COMUNIDAD DE MADRID A LA01
REMIO DE LA COMUNIDAD DE MADRID A LA02

Церемонијата на IV награди на Заедницата на Мадрид беше настан исполнет со возбуда и исчекување.Одржана на 22 февруари 2022 година и организирана од ценетиот весник LA RAZÓN, оваа церемонија имаше за цел да ги препознае и да им оддаде почит на најистакнатите компании во регионот.МП имаше привилегија да биде меѓу присутните со претставници од различни индустрии, вклучително и индустрискиот, технолошкиот, транспортниот и услужниот сектор, сите со значително влијание врз заедницата.

На прославата, истакнатото присуство на извршниот директор на MP, Лиан Чен, комерцијалниот директор Фернандо Агилар и директорот за маркетинг и дизајн Карлос Мартин додадоа престиж на настанот.

Победничките компании вклучуваат:
Метро во Мадрид, Театрос дел Канал, Радиотелефонско такси во Мадрид, Хереро Бригантина, Орпеа Иберика, Премиер Шпанија, Милениум Хоспиталити Недвижнини SOCIMI, UniversalPay, Дел Росал, Адам и Сегрелс, Содржина на еднорог, пратеник, Професионална групација и Роквикинг, СОСИМИ Ibérica, Getronics, Diaverum Servicios Renales, Arriva Madrid, Fain Ascensores, UCB Pharma, Sulquisa, Promega Biotech Iberica, Airpharm Logistic, Ibérica de Patatas, Strongpoint, Forcepoint, DatacenterDynamics.

Тоа беше доказ за посветеноста на пратеникот за извонредност, иновација и задоволство на клиентите.

Да се ​​биде избран за оваа престижна награда е огромна чест што ја поттикнува мотивацијата во тимот на пратеници.Служи како потсетник за посветеноста и напорната работа што се вложуваат секој ден и ја нагласува важноста да се продолжи да се стремиме кон раст, подобрување и развој на иновативни производи кои ги надминуваат очекувањата на клиентите.

Пратеникот е должен на секој колега кој придонесе за неговиот успех и помогна да се трансформираат аспирациите во реалност.Колективниот напор на секој член на тимот е тој што го овозможи ова признание.Оваа награда е одраз на комбинираниот талент, страст и непоколеблива посветеност на извонредноста што ја покажува секој поединец во MP.

Гледајќи напред, MP е поттикнат од моментумот на ова достигнување да постави уште повисоки одредници.Компанијата останува цврсто решена да ги подобри своите понуди на производи, вредно да ги поттикнува односите со клиентите и постојано да ги подобрува своите операции.Со тоа, MP има за цел да ја задржи својата позиција како лидер во индустријата, водејќи значаен напредок во секторот за канцелариски материјал.

Срдечната благодарност на М.П е упатена до сите колеги кои имаа улога во оваа успешна приказна.Заедничкото верување во мисијата на компанијата и немилосрдното стремеж кон извонредност го отворија патот за ова извонредно признание.Како што семејството на MP продолжува да расте, тоа останува посветено на меѓусебна поддршка, прифаќање на новите предизвици и обликување на просперитетна иднина за компанијата и сите нејзини засегнати страни.

Како заклучок, присуството на пратеникот на четвртата церемонија на доделување награди на Заедницата на Мадрид беше значаен повод.Ова престижно признание ја поттикнува страста и посветеноста на организацијата, делувајќи како катализатор за континуиран раст, подобрување и испорака на иновативни и висококвалитетни производи.Заедно, тимот на пратеници останува обединет во својата благодарност и благодарност за колегите кои го овозможија ова признание, прославувајќи го колективното достигнување што ќе инспирира иден успех.

Церемонија на IV награди на Заедницата на Мадрид02
IV церемонија на доделување награди на Заедницата на Мадрид03
Церемонија на IV доделување на наградите на Заедницата на Мадрид04
IV церемонија на доделување награди на Заедницата на Мадрид01

Време на објавување: Сеп-22-2023 година